Vendégház

Nyíregyházán, városhoz közel vadonatúj, igényes bútorzattal és a legmodernebb felszereléssel, a vendégfogadásra optimalizált családiházzal várom kedves vendégeimet 2022. tavaszától egész évben. Különálló épület, mely vályog falazata révén nyáron, a legnagyobb hőség idején is kellemesen hűvös.

Gyönyörű kertben, mely mini arborétum a szép növények mellett egy halastó is található, többféle szabadidős tevékenységre is van lehetőség, bográcsozás, grillezés is lehetséges, a pihenni vágyóknak napozó ágyak, 2 személyes függő fotel nyújt kikapcsolódást. Pár száz méterre két horgásztó is van, a nyíregyházi Állatpark 7 km-re található.

Parkolás saját parkolóban, biztonsági rendszerrel az ingatlan környezete biztosított.

Pár száz méteren belül 2 vendéglátó egység is található étkezés céljából.

A bejárathoz egy üvegházon keresztül lehet eljutni, ahol különlegesebb növényeket is láthatnak vendégeink, illetve maga az ingatlan Kertészetünk területén található, ahol kedvezményes vásárlásra is van lehetőség szálló vendégeinknek, de mivel hozzánk csak bejelentkezéssel lehet jönni, így az állandó nyugalom folyamatos.

Rohanó, felgyorsult világunkban különösen fontos az aktív pihenés, amit Vendégházunkba lépve, valamint TV mentes környezet által kívánjuk elősegíteni. A fokozottabb egymásra figyelés, jó beszélgetések, közös főzés, olvasás, vagy akár társasjátékok alkalmazásával egy más világba csöppenhetünk, wifi azonban biztosított.

Konyha mindenféle konyhai eszközzei mellett alap fűszerekkel felszerelt, vmint tea és kávé főzéshez szükséges anyagok is biztosítottak. Sikeres foglalás esetén Kedves Vendégeink egy egész házat kapnak foglalási időszakra, benne hálószoba, nappali, étkező, konyha, fürdőszoba maximum 4 fő fogadására alkalmas. Amennyiben pici babával érkeznek, biztosítunk többfunkciós etetőszéket, utazóágyat, babatányér készletet - evőeszközzel.

Vendégházunk érkezés napján 14:00 órától foglalható el, érkezés előtt min. fél órával kérjük telefonon jelezzék várható érkezésüket.


https://boragovendeghaz.hu