Szállítás és fizetés

Szállítás


Csomagjainkat a GLS Hungary szállítja.


Magyarország területén a következő szállítási díjak érvényesek házhozszállítással: 

Súlyhatárok (kg)Bruttó költségek UTALÁSSAL (Ft)
0 - 5 kg2 350 Ft
5.0001 - 10 kg3100 Ft
10.0001 - 20 kg4 700 Ft
20.0001 - 40 kg6 500 Ft
40.0001 - 50 kgegyedi ajánlat
50.0001 - 60 kgegyedi ajánlat
60.0001 -Kérjen egyedi ajánlatot

 

Utánvét esetén: + 650Ft


Személyes átvétel: Önköltséges. 


Amennyiben csomagját postapontra, csomagpontra kéri, úgy azt utalást követően tudjuk teljesíteni, szállítási címnek az adott csomagpont megadásával.


Csomag feladása/kézbesítés:  Raktárkészleten lévő termékek esetén a rendelés kézbesítése a rendelés napjától számított 1-7 munkanapban!


! FONTOS !

Felhívjuk tisztelt megrendelőink figyelmét, hogy a növények futárszolgálattal történő feladását hétfő-kedd-szerda-csütörtök végezzük, annak érdekében, hogy a nyári forróságban vagy a téli hidegben minél kevesebb időt kelljen eltöltenie a növénynek a futárszolgálat raktárában és a szállító gépjárművek csomagterében. Ezzel elkerülhető a növény sérülése, mely elsőbbséget évlez számunkra a szállítás gyorsaságával szemben. Megértésüket és együttműködésüket köszönjük.

Külföldről történő rendelés esetén a fizetés módja kizárólag előre utalás. Az erre vonatkozó szállítási költségekről érdeklődjön a kapcsolat menüpontban megadott elérhetőségek egyikén.


Fizetés

Áruházunkban lehetőség van banki átutalásra, bankkártyás fizetésre a Barion rendszerén keresztül amely elfogad VISA, MASTERCARD, MAESTRO, AMERICAN EXPRESS bankkártyát, valamint utánvéttel történő fizetésre. Utánvét esetén a teljes vételárat szállítási költséggel együtt a küldemény átvételekor kell kifizetni készpénzzel vagy bankkártyával a küldemény kézbesítőjének.