Rólunk

Az általunk forgalmazott növények nagy részt szakmailag elismert magyar termesztők növényei, az egzotikus növények többsége  azonban import - Thaiföld, Hollandia, Olaszország.

Folyamatosan bővülő választékunk a Facebook-on is látható, újdonságok előbb oda kerülnek fel, majd pedig webáruházunkba. Aktuális kínálatunk növényei természetes közegben vannak tartva, a legnagyobb gondoskodás mellett. Nagy hangsúlyt fektetünk a pontos, gyors kiszolgállásra, szaktanácsadásra.

Profilunkban kerttervezés, kivitelezés is szerepel, számos magánkert mellett egyre több Önkormányzati és társasházi megkeresést is kapunk.

A Borágó története 2002. évre nyúlik vissza, amikor nagyszülői örökségemet kézbe kapva régi dísznövények, fák, gyümölcsfák megtartásával igyekezve kezdtem a kert kialakítását saját elképzelésem alapján. Újabb és újabb növények kerültek be, illetve látva az eredményt ismerősök is egyre többször kértek segítséget, tanácsot kert kialakítás és lakberendezés terén is. Szeretem az egyedi, régi dolgokat új megvilágításba helyezve.

Kert, ház, ahol az egyediség dominál. Újfajta, most divatos növények egyedüli egységet alkothatnak a már kevésbé különlegesnek számító növényekkel, tárgyakkal, legyen az kaspó, bútor, vagy csak egy kibelezett rönk,- ezekkel társítva megszépülnek. Ettől lesz a SAJÁTOD, a TIÉD, ami nap, mint nap feltölt, örömöt okoz.

2017. Decembertől indult Zserbó Dekor néven, azonban a tevékenység, kínálat szélesedése miatt szükségessé vált a névváltoztatás, 2018. decembertől, mint egyéni vállalkozó folytatom tevékenységemet, immár BORÁGÓ Kertészet néven. 

Növény kínálaton túl kerttervezés, kivitelezés, szaktanácsadás, kertápolás, öntözőrendszer tervezés/kivitelezés magán személyek, közintézmények, társasházak vonatkozásában is, valamint esküvői virágrendelésre is van lehetőség. Növényekhez kapcsolódóan prémium minőségű, egyedi kaspókat kínalunk.

Névválasztás köztudatban kevésbé ismert egyik legkedvesebb gyógynövényem adta alapját, a kerti borágó.

Kínálatunk
további ajánlataink