Kerttervezés/kivitelezés

Tervezünk / Kivitelezünk / Fenntartunk


A kerttervezés komoly szakértelmet igénylő szellemi munka, mint ilyen nem ingyenes. Komolytalan érdeklődők kiszűrése miatt kénytelenek vagyunk Nyíregyházán kivűl kiszállási díjat felszámolni, melynek összege beszámításra kerül a végszámla összegébe. A kerttervezés egyéb szolgáltatásokkal együttes megrendelése esetén ingyenes, - kivitelezés, anyag szükségletek, növény beszerzéssel/kert karbantartással együttesen, mely során garanciát vállalunk az általunk beszerzett növényekre ültetést követő legkritikusabb 3 hónapra (kert tulajdonos részéről optimális odafigyelés mellett). Kerttervezés magába foglalja teljes körűen öntözőrendszer tervezés/kivitelezés, talajmunkák, füvesités, gyepszőnyegezési feladatokat is, illetve amennyiben szükséges a csapadék víz elvezetését is, továbbá kertfenntartást/karbanartást is tudunk vállalni kapacitásunk erejéig. Magánkertek mellet társasházak, önkormányzati megrendeléseknek is eleget teszünk már évek óta.


Az alábbiakban megadott árak tájékoztató jellegűek, hogy megkönnyítsük leendő megrendelőink tervezését, kalkulálását. Tervezésre, kivitelezésre telefonos egyeztetést követően előzetes ajánlatot tudunk adni, pontosat azonban csak helyszíni terepszemlét követően, az igények részletes tisztázásával.


Kiszállási díj (netto) 2023. év

 1. Nyíregyháza: 0,-Ft
 2. 10-20 km: 10 000,-Ft
 3. 20-40 km: 20 000,-Ft
 4. 40-60 km: 30 000,-Ft


Szaktanácsadás: 25000,-Ft/h


Geodéziai felmérés abban az esetben szükséges, ha a terep erősen lejtős, a felmérendő terület alakja amorf, sok növény található a telken.


Költsége nagyságrendileg netto 100-150 000,-Ft


1 . Kertépítészeti koncepció - kézi látványrajz

500 m2-ig az ár tartalmazza az első kiszállást és konzultációt + egy esetleges egyszeri díjmentes módosítást (átrajzolást)

Részletes tartalom növény fajta lista, kiosztás, növény darabszám megadásával. Ez a kertterv típus azok számára megfelelő, akik viszonylag alacsony költségkeretből gazdálkodnak, de szakember segítségét kérik adott terület maximális adottságainak kihasználásához.

 1. 500 m2-ig: netto 170-350 000,-Ft
 2. 500-700 m2-ig: netto 220-400 000,-Ft
 3. 701- 1500 m2-ig: netto 270-580 000,-Ft
 4. 1500 m2 felett : netto 400 000,-Ft-tól


2 . Öntözőrendszer tervezés/kivitelezés:


Feltöltés alatt.....


3 . Füvesítés/gyepszőnyegezés:


Feltöltés alatt.......


Fizetés ütemezése:


A fizetés minden esetben részletekben történik.

 1. Tervezés esetén az első konzultáció alkalmával a véglegesített ár 30%-a fizetenedő a helyszínen készpénzben, egyidejűleg megállapodás aláírása, mely tartalmazza a Megrendelő adatait és Megrendelő által megrendelt munkafázisokat, mely lehet csak konzultáció/kerttervezés/ kivitelezés/....., ezeknek megfelelően kiegészítve a megállapodás. Ezt az összeget abban az esetben is ki kell fizetni, ha a Megrendelő az utolsó pillanatban visszalép.
 2. A fennmaradó rész egy vagy két részletben kerül kifizetésre, egyéni megállapodás szerint.


A tervezési díj, abban az esetben, ha kivitelezési megbízással párosul, - anyag és növény beszerzéssel együttesen-, úgy az az utómunkálatok összegéből levonódik.Előzetes árajánlathoz!

Amennyiben szeretne pontos képet kapni arról, mennyibe kerülne a kerttervezés az Ön leendő kertje esetében, írja meg az info@borago.hu címre a következő adatokat:


 1. a kertterület mérete
 2. a kert címe (település)
 3. néhány mondatos kifejtés az Ön elképzelésiről
 4. az Ön személyes elérhetőségei


Csatoljon leveléhez néhány képet is a kertjéről, illetve ha rendelkezésére áll, csatolja a kert helyszínrajzát is! Rövid időn belül fel fogjuk venni Önnel a kapcsolatot, pontosítjuk az árat, és egyeztetesre kerül az első személyes konzultáció időpontja.


További részek feltöltés alatt.........