Új-Zélandi Teafa
új

Új-Zélandi Teafa

CIKKSZÁM:WS00484
készletinformáció:
Raktáron
12 900Ft
kérdése van a termékről?


Leptospermum scoparium

Az új-zélandi teafa vagy manukafa ( Leptospermum scoparium) egy örökzöld cserje (vagy kis fa), Új-Zélandon, valamint Délkelet-Ausztráliában őshonos. Kitűnő mézelő növény, melynek leveléből tea készül.

Felfelé álló hajtásain sűrűn sorakoznak az apró, vékony, hosszúkás alakú, ezüstös színű levelek.  Az alapfaj virágai fehérek, a kertészetekben telt virágú, piros és rózsaszín virágszínű változatok is kaphatók.

A teafa fény és melegigényes növény, mely jól bírja a tűző napot is. Fagyérzékenysége miatt, ha a kertben szeretnénk nevelni, napos, déli fekvésbe ültessük, és télen takarással óvjuk a fagyoktól.

14' cserép 50-55 cm, magas törzsű

További ajánlataink
további ajánlataink
szolgáltatásaink
Miben állhatunk rendelkezésére?
Legyen az kert, ház, terasz vagy csak egy erkély, mindegyik lehet egyedi, ami Te vagy, ami ezáltal feltölt. Kerttervezés, kivitelezés igény szerint öntözéstechnikával, növényápolás, és nem utolsó sorban lakberendezés, hiszen a növényekhez is hozzá tartoznak a szép kiegészítők.... Családi rendezvények, esküvőkre élő virág dekoráció szertartás helyszínére is.
kert
személyes konzultáció
Tekintsd meg kínálatunkat személyesen
Bemutatókertünkben egy régi kert újjá éledése látható, ötletek mit mivel ültethetsz össze, abból milyen látvány várható....., Személyes konzultáció alkalmával személyre szabott kert alapjai fektethető le.
kert