Rólunk

A Borágó története 2002. évre nyúlik vissza, amikor nagyszülői örökségemet kézbe kapva régi dísznövények, fák, gyümölcsfák megtartásával igyekezve kezdtem a kert kialakítását saját elképzelésem alapján. Újabb és újabb növények kerültek be, illetve látva az eredményt ismerősök is egyre többször kértek segítséget, tanácsot kert kialakítás és lakberendezés terén is. Szeretem az egyedi, régi dolgokat új megvilágításba helyezve.

Kert, ház, ahol az egyediség dominál. Újfajta, most divatos növények egyedüli egységet alkothatnak a már kevésbé különlegesnek számító növényekkel, tárgyakkal, legyen az kaspó, bútor, vagy csak egy kibelezett rönk,- ezekkel társítva megszépülnek. Ettől lesz a SAJÁTOD, a TIÉD, ami nap, mint nap feltölt, örömöt okoz.

2017.decembertől indult Zserbó Dekor néven, azonban a tevékenység, kínálat szélesedése miatt szükségessé vált a névváltoztatás, 2018. decembertől, mint egyéni vállalkozó folytatom tevékenységemet, immár BORÁGÓ kert és lakberendezés néven.

Növény kínálaton túl kerttervezés, kivitelezés, szaktanácsadás, kertápolás, öntözőrendszer tervezés/ kivitelezés magán személyek, közintézmények, társasházak vonatkozásában is, valamint esküvői virágrendelésre is van lehetőség.

Névválasztás köztudatban kevésbé ismert egyik legkedvesebb gyógynövényem adta alapját, a kerti borágó.

Kínálatunk
további ajánlataink