Verbena rigida - Verbéna
új

Verbena rigida - Verbéna

CIKKSZÁM:WS00535
készletinformáció:
Nincs raktáron
Nem rendelhető
kérdése van a termékről?


A lila verbéna vagy kékvirágú vasfű (Verbena rigida) egynyári dísznövény, amely nyár derekától őszig ontja lila virágait. Kb. fél méteres magasság, és bokros növekedés jellemzi, könnyed, légies növény. Téli védelemmel ellátva, azoban átteleltethető.

Levelei hosszúak és vékonyak, a szár végén fejlődnek a lepkék által is nagyon kedvelt virágcsoportjai. Jól ellensúlyozza a karakteresebb, kissé határozottabb felépítésű növényeket, kellemes látványt nyújt, a kerti utakat szegélyező ágyásba ültetve is. Veronica fajtákkal, gaura vagy díszfüvekkel egészen különleges hatás érhető el, lepkék egyik kedvenc növénye.

Nagy cserepesként érhető el nálunk. 17' cserép, 40-45 cm-es virágzó növények.

 
További ajánlataink
további ajánlataink
szolgáltatásaink
Miben állhatunk rendelkezésére?
Legyen az kert, ház, terasz vagy csak egy erkély, mindegyik lehet egyedi, ami Te vagy, ami ezáltal feltölt. Kerttervezés, kivitelezés igény szerint öntözéstechnikával, növényápolás, és nem utolsó sorban lakberendezés, hiszen a növényekhez is hozzá tartoznak a szép kiegészítők.... Családi rendezvények, esküvőkre élő virág dekoráció szertartás helyszínére is.
kert
személyes konzultáció
Tekintsd meg kínálatunkat személyesen
Bemutatókertünkben egy régi kert újjá éledése látható, ötletek mit mivel ültethetsz össze, abból milyen látvány várható....., Személyes konzultáció alkalmával személyre szabott kert alapjai fektethető le.
kert