Tillandsia Usneodies
új

Tillandsia Usneodies

CIKKSZÁM:WS00521
készletinformáció:
Raktáron
9 200Ft
kérdése van a termékről?


Tillandsia usneoides, azaz Zuzmószerű szakállbromélia

A zuzmószerű szakállbromélia (Tillandsia usneoides) a broméliafélék családjába tartozó növény, mely a természetben a nagyobb fák ágain függeszkedik. Eredeti élőhelyét az Egyesült Államok déli részén élő mocsári ciprusok és tölgyfák jelentik.

A zuzmószerű szakállbromélia egzotikus dísze lehet otthonunknak, ha sikerül az eredeti élőhelyéhez hasonló körülményeket teremtenünk. Legszebben világos, de nem tűző napos, szórt fényű, párás és meleg, legalább 16 fokos helyen fejlődik. Vízigényes növény, öntözése  főként áztatással, priccolással történik, ehhez esővizet vagy lágy vizet használjunk.

Készleten lévő növények 70-90 cm-esek.

További ajánlataink
további ajánlataink
szolgáltatásaink
Miben állhatunk rendelkezésére?
Legyen az kert, ház, terasz vagy csak egy erkély, mindegyik lehet egyedi, ami Te vagy, ami ezáltal feltölt. Kerttervezés, kivitelezés igény szerint öntözéstechnikával, növényápolás, és nem utolsó sorban lakberendezés, hiszen a növényekhez is hozzá tartoznak a szép kiegészítők.... Családi rendezvények, esküvőkre élő virág dekoráció szertartás helyszínére is.
kert
személyes konzultáció
Tekintsd meg kínálatunkat személyesen
Bemutatókertünkben egy régi kert újjá éledése látható, ötletek mit mivel ültethetsz össze, abból milyen látvány várható....., Személyes konzultáció alkalmával személyre szabott kert alapjai fektethető le.
kert