Tillandsia Cyanea - szakállbromélia
-46%

Tillandsia Cyanea - szakállbromélia

CIKKSZÁM:WS00230
készletinformáció:
Raktáron
800Ft
1 490Ft
kérdése van a termékről?


A tillandsia néven ismert dísznövények talán a legkönnyebben tartható egzotikumok közé tartoznak. Tartásuk roppant egyszerű és nem jár semmilyen körülményességgel. Legtöbbjük nem talajlakó, ezért a legkülönfélébb módon rögzíthetőek szinte bárhová. A legtökéletesebb növényi lakásdekoráció föld, kosz és bonyodalom nélkül. Nem igényel átültetést, nem igényel metszést, nem igényel sok törődést. Mindössze öntözni kell időnként és fényt biztosítani neki.

A Tillandsiákat térbeli dekorációként is alkalmazhatjuk. Néhány egyedet fellógatva a legmodernebb és a legdekoratívabb installációval dobhatjuk fel lakásunkat virágzó növényekkel.

További ajánlataink
további ajánlataink
szolgáltatásaink
Miben állhatunk rendelkezésére?
Legyen az kert, ház, terasz vagy csak egy erkély, mindegyik lehet egyedi, ami Te vagy, ami ezáltal feltölt. Kerttervezés, kivitelezés igény szerint öntözéstechnikával, növényápolás, és nem utolsó sorban lakberendezés, hiszen a növényekhez is hozzá tartoznak a szép kiegészítők.... Családi rendezvények, esküvőkre élő virág dekoráció szertartás helyszínére is.
kert
személyes konzultáció
Tekintsd meg kínálatunkat személyesen
Bemutatókertünkben egy régi kert újjá éledése látható, ötletek mit mivel ültethetsz össze, abból milyen látvány várható....., Személyes konzultáció alkalmával személyre szabott kert alapjai fektethető le.
kert