Tibouchina urvilleana - Hercegnővirág, ibolyafa
új

Tibouchina urvilleana - Hercegnővirág, ibolyafa

CIKKSZÁM:WS00649
készletinformáció:
Raktáron
8 680Ft
kérdése van a termékről?


Az ibolyafa vagy más néven hercegnővirág - Tibouchina urvilleana - Brazíliából származik, hazánkban dézsás növényként tartjuk. Örökzöld cserje, dézsába ültetve maximum két méter magasra nő meg, metszéssel szép formát adhatunk neki.

Hosszúkás, nagyméretű, határozott erezetű levelei, és a lila virágai vannak, melyek nyár közepétől nyílnak.

A legjobban a világos, napos helyeket kedveli, fényigényes növény. Talaj tekintetében a semleges vagy savas kémhatású talajokat szereti. Mivel magas a tápanyagigénye, tápanyagban gazdag ültető közegbe ültessük.

További ajánlataink
további ajánlataink
szolgáltatásaink
Miben állhatunk rendelkezésére?
Legyen az kert, ház, terasz vagy csak egy erkély, mindegyik lehet egyedi, ami Te vagy, ami ezáltal feltölt. Kerttervezés, kivitelezés igény szerint öntözéstechnikával, növényápolás, és nem utolsó sorban lakberendezés, hiszen a növényekhez is hozzá tartoznak a szép kiegészítők.... Családi rendezvények, esküvőkre élő virág dekoráció szertartás helyszínére is.
kert
személyes konzultáció
Tekintsd meg kínálatunkat személyesen
Bemutatókertünkben egy régi kert újjá éledése látható, ötletek mit mivel ültethetsz össze, abból milyen látvány várható....., Személyes konzultáció alkalmával személyre szabott kert alapjai fektethető le.
kert