Thuja occidentalis ' Malonyana Aurea - arany, oszlopos nyugati tuja

Thuja occidentalis ' Malonyana Aurea - arany, oszlopos nyugati tuja

CIKKSZÁM:WS00125
készletinformáció:
Raktáron
3 600Ft
kérdése van a termékről?


A fajta különlegessége, hogy egész év folyamán aranysárga színű a lombozata. Az átlagosnál keskenyebb, karcsú, oszlopos növekedésű tuja fajta.

Kifejlett korában a 3-5 méter magasságot éri el, és csak 50-60 cm széles.

Örökzöld díszcserje, mely fényes, aranyló sárga pikkelyleveleivel gyönyörű látványt nyújt majd az Ön kertjében télen és nyáron egyaránt. Kerítések mellé nyíratlan sövénynek, csoportokba ültetve, vagy szoliternek egyaránt ajánlom. Ha sövénynek telepíti, célszerű 70-90 cm tőtávolságra ültetni a növényeket.

Ön bármely felhasználási lehetőség mellett dönt, mindenképp nagyon látványos lesz kertjében az arany, oszlopos nyugati tuja, sárga színű lombozatával.

Edzett tuja fajta, de meghálálja, ha igényeinek megfelelő környezetbe ülteti. Kedveli a jó vízáteresztő képességű, közepesen kötött talajokat, a napfényt, és az üde, párás helyeket. A szárazságot rosszul tűri.

További ajánlataink
további ajánlataink
szolgáltatásaink
Miben állhatunk rendelkezésére?
Legyen az kert, ház, terasz vagy csak egy erkély, mindegyik lehet egyedi, ami Te vagy, ami ezáltal feltölt. Kerttervezés, kivitelezés igény szerint öntözéstechnikával, növényápolás, és nem utolsó sorban lakberendezés, hiszen a növényekhez is hozzá tartoznak a szép kiegészítők.... Családi rendezvények, esküvőkre élő virág dekoráció szertartás helyszínére is.
kert
személyes konzultáció
Tekintsd meg kínálatunkat személyesen
Bemutatókertünkben egy régi kert újjá éledése látható, ötletek mit mivel ültethetsz össze, abból milyen látvány várható....., Személyes konzultáció alkalmával személyre szabott kert alapjai fektethető le.
kert