Thuja occidentalis 'Golden Globe' - Törpe gömbtuja arany

Thuja occidentalis 'Golden Globe' - Törpe gömbtuja arany

CIKKSZÁM:WS00100
készletinformáció:
Raktáron
2 800Ft
kérdése van a termékről?


Különleges, szabályos gömb alakú, aranysárga lombozatú tuja fajta. Alacsony, és lassú növekedésű, kifejlett korában is csak 1-1,5 méter magasságot ér el, így kiválóan alkalmas sziklakertekbe, sírokra, szoliternek, illetve edényekbe ültetésre is.

Örökzöld díszcserje, melynek aranyló pikkelylevelei télen barnásra színeződnek. Különleges alakja, és színe miatt gyönyörű látványt nyújt majd az Ön kertjében, télen és nyáron egyaránt.

Meghálálja, ha igényeinek megfelelő környezetbe ülteti. Kedveli a jó vízáteresztő képességű, enyhén savanyú, vagy semleges kémhatású, közepesen kötött talajokat, a napfényt, és az üde, párás helyeket. Kiváló fagytűrő, viszont a szárazságot nehezen viseli.

Ha lehetősége van rá, öntözze arany gömb tujáját, mivel így tud a legjobban fejlődni.

További ajánlataink
további ajánlataink
szolgáltatásaink
Miben állhatunk rendelkezésére?
Legyen az kert, ház, terasz vagy csak egy erkély, mindegyik lehet egyedi, ami Te vagy, ami ezáltal feltölt. Kerttervezés, kivitelezés igény szerint öntözéstechnikával, növényápolás, és nem utolsó sorban lakberendezés, hiszen a növényekhez is hozzá tartoznak a szép kiegészítők.... Családi rendezvények, esküvőkre élő virág dekoráció szertartás helyszínére is.
kert
személyes konzultáció
Tekintsd meg kínálatunkat személyesen
Bemutatókertünkben egy régi kert újjá éledése látható, ötletek mit mivel ültethetsz össze, abból milyen látvány várható....., Személyes konzultáció alkalmával személyre szabott kert alapjai fektethető le.
kert