Thuja occidentalis 'Danica' - Törpe gömbtuja
új

Thuja occidentalis 'Danica' - Törpe gömbtuja

CIKKSZÁM:WS0099
készletinformáció:
Raktáron
2 500Ft
kérdése van a termékről?


Törpe tuja fajta, mely kifejlett korában is csak a 0,5-0,7 m magasságot éri el. Különleges, gömb alakú fajta. Kiválóan alkalmas sziklakertekbe, tetőkertekre, sírokra, sírkertekbe, szoliternek, illetve edényekbe ültetésre is.

Örökzöld díszcserje, melynek smaragdzöld pikkelylevelei télen barnásra színeződnek. Különleges alakja, és színe miatt gyönyörű látványt nyújt majd az Ön kertjében, télen és nyáron egyaránt.

A gömbtuja meghálálja, ha igényeinek megfelelő környezetbe ülteti. Kedveli a jó vízáteresztő képességű, közepesen kötött talajokat, bár talajjal szemben nem túlzottan igényes. A napfényes, és az üde, párás helyeken fejlődik a legszebben. A szárazságot nehezen viseli.

Ültetéskor napfényes helyet válasszon gömbtujája számára! Ajánlom, hogy ha lehetősége van rá, öntözze, mivel majd így tud a legjobban fejlődni.

További ajánlataink
további ajánlataink
szolgáltatásaink
Miben állhatunk rendelkezésére?
Legyen az kert, ház, terasz vagy csak egy erkély, mindegyik lehet egyedi, ami Te vagy, ami ezáltal feltölt. Kerttervezés, kivitelezés igény szerint öntözéstechnikával, növényápolás, és nem utolsó sorban lakberendezés, hiszen a növényekhez is hozzá tartoznak a szép kiegészítők.... Családi rendezvények, esküvőkre élő virág dekoráció szertartás helyszínére is.
kert
személyes konzultáció
Tekintsd meg kínálatunkat személyesen
Bemutatókertünkben egy régi kert újjá éledése látható, ötletek mit mivel ültethetsz össze, abból milyen látvány várható....., Személyes konzultáció alkalmával személyre szabott kert alapjai fektethető le.
kert