Strelitzia reginae - Papagájvirág

Strelitzia reginae - Papagájvirág

CIKKSZÁM:WS00564
készletinformáció:
Raktáron
6 800Ft
kérdése van a termékről?


A papagájvirág egy Dél-Afrikából származó növény, amely a pillangós virágúak családjába tartozik. Nevét igencsak különleges madárcsőrre emlékeztető virágáról kapta, amelynek nem elég, hogy a formája különleges, de a színe is egy tarka papagájra emlékeztet minket, hiszen a 15-18 cm.-es virágok sárga, narancssárga és kék színeiben pompázik. De amikor épp nem hatalmas 1 méter hosszú virágaival díszít, akkor a figyelemfelkeltő  1-2 méter magas evezőkhöz hasonlító levelei teszik igazán egyedivé.

További ajánlataink
további ajánlataink
szolgáltatásaink
Miben állhatunk rendelkezésére?
Legyen az kert, ház, terasz vagy csak egy erkély, mindegyik lehet egyedi, ami Te vagy, ami ezáltal feltölt. Kerttervezés, kivitelezés igény szerint öntözéstechnikával, növényápolás, és nem utolsó sorban lakberendezés, hiszen a növényekhez is hozzá tartoznak a szép kiegészítők.... Családi rendezvények, esküvőkre élő virág dekoráció szertartás helyszínére is.
kert
személyes konzultáció
Tekintsd meg kínálatunkat személyesen
Bemutatókertünkben egy régi kert újjá éledése látható, ötletek mit mivel ültethetsz össze, abból milyen látvány várható....., Személyes konzultáció alkalmával személyre szabott kert alapjai fektethető le.
kert