Punica granatum 'Nana' – Törpe, ehető gránátalma (termős)
új

Punica granatum 'Nana' – Törpe, ehető gránátalma (termős)

CIKKSZÁM:WS00145
készletinformáció:
Raktáron
7 990Ft
kérdése van a termékről?


A gránátalma a délies, mediterrán hangulatú kertek kihagyhatatlan növénye. A látványos, téglapiros virágdísze mellett lédús, édes gyümölcsei miatt is nagyon kedvelt dísznövény.

Közepes tápanyagigényű, a legtöbb kerti talajban kiválóan fejlődik. Napos, meleg, déli kitettségű, hidegtől védett helyet kíván. Fiatalon fagyérzékeny, ezért az első 1-2 évben szerves anyaggal, fűnyesedékkel, szalmával, lombbal a tövet takarni kell. Nyár végétől ne öntözze, hogy a hajtásai beérjenek. Tavasszal, március folyamán gyenge metszéssel formálható a bokor. A gránátalma későn, csak május elején kezd kihajtani, úgyhogy ne ijedjen meg, ha a kert növényei már bőven zöldellenek, de a gránátalma még mindig hallgat.

Számottevő betegsége nincs, alkalmanként takácsatkák károsíthatnak.

További ajánlataink
további ajánlataink
szolgáltatásaink
Miben állhatunk rendelkezésére?
Legyen az kert, ház, terasz vagy csak egy erkély, mindegyik lehet egyedi, ami Te vagy, ami ezáltal feltölt. Kerttervezés, kivitelezés igény szerint öntözéstechnikával, növényápolás, és nem utolsó sorban lakberendezés, hiszen a növényekhez is hozzá tartoznak a szép kiegészítők.... Családi rendezvények, esküvőkre élő virág dekoráció szertartás helyszínére is.
kert
személyes konzultáció
Tekintsd meg kínálatunkat személyesen
Bemutatókertünkben egy régi kert újjá éledése látható, ötletek mit mivel ültethetsz össze, abból milyen látvány várható....., Személyes konzultáció alkalmával személyre szabott kert alapjai fektethető le.
kert