Prunus triloba 'Multiplex' - Babarózsa

Prunus triloba 'Multiplex' - Babarózsa

CIKKSZÁM:WS00629
készletinformáció:
Raktáron
4 200Ft
kérdése van a termékről?


A babarózsa egy 2-3 méter magasságra, lassan növő gömbölyded cserje. Lombfakadás előtt bontja csodaszép rózsaszín, tömvetelt virágait, melyek az éves vesszők teljes hosszában sorakoznak.
Szárazságtűrő, kevés gondozást igényel, azonban az öntözést meghálálja. A talajra kevéssé érzékeny, bármilyen minőségű talajban meg tud élni, viszont fontos, hogy jó vízelvezetésű talajba ültessük. 

Magastörzsű változata kert kialakítás terén más lehetőségeket nyújt, romantikus, de minimál stílusú kertbe is beillik.

Sziklakertekbe dekoratív alacsony sövényként is telepíthető. A rendszeres és dús virágzás érdekében a vesszőket elvirágzás után néhány rügyre metssze vissza, így segítve a növényt.

További ajánlataink
további ajánlataink
szolgáltatásaink
Miben állhatunk rendelkezésére?
Legyen az kert, ház, terasz vagy csak egy erkély, mindegyik lehet egyedi, ami Te vagy, ami ezáltal feltölt. Kerttervezés, kivitelezés igény szerint öntözéstechnikával, növényápolás, és nem utolsó sorban lakberendezés, hiszen a növényekhez is hozzá tartoznak a szép kiegészítők.... Családi rendezvények, esküvőkre élő virág dekoráció szertartás helyszínére is.
kert
személyes konzultáció
Tekintsd meg kínálatunkat személyesen
Bemutatókertünkben egy régi kert újjá éledése látható, ötletek mit mivel ültethetsz össze, abból milyen látvány várható....., Személyes konzultáció alkalmával személyre szabott kert alapjai fektethető le.
kert