Primula Double mix - Kankalin Double
-25%

Primula Double mix - Kankalin Double

CIKKSZÁM:WS00451
készletinformáció:
Raktáron
668Ft
890Ft
kérdése van a termékről?


Tél után az egyik legkorábban nyíló virág mely számos csodálatos színben kapható. Ez a virágzó szobanövény az egyik leggyakoribb nőnapi virág.

A primula, magyar nevén pedig kankalin egy gyönyörű évelő és tavasszal virágzó növény. Magyarországon sok fajtája őshonos, mint például Lisztes kankalin, Cifra kankalin, Tavaszi kankalin. Ezek a fajták nagyon népszerűek például nőnapra is. Januártól egészen márciusig szinte minden virágboltban megtalálhatóak, sok-sok élénk színben, sárga, rózsaszín, lila és piros is. A méretet tekintve kb. 10-40 cm közöttire nőnek meg, a fajtól függően. A különböző fajtáit lényegében ugyanúgy kell gondozni, mutatósságukban térnek csak el egymástól.

 

További ajánlataink
további ajánlataink
szolgáltatásaink
Miben állhatunk rendelkezésére?
Legyen az kert, ház, terasz vagy csak egy erkély, mindegyik lehet egyedi, ami Te vagy, ami ezáltal feltölt. Kerttervezés, kivitelezés igény szerint öntözéstechnikával, növényápolás, és nem utolsó sorban lakberendezés, hiszen a növényekhez is hozzá tartoznak a szép kiegészítők.... Családi rendezvények, esküvőkre élő virág dekoráció szertartás helyszínére is.
kert
személyes konzultáció
Tekintsd meg kínálatunkat személyesen
Bemutatókertünkben egy régi kert újjá éledése látható, ötletek mit mivel ültethetsz össze, abból milyen látvány várható....., Személyes konzultáció alkalmával személyre szabott kert alapjai fektethető le.
kert