Pinus sylvestris 'Moseri' - Törpe sárga erdei fenyő

Pinus sylvestris 'Moseri' - Törpe sárga erdei fenyő

CIKKSZÁM:WS00554
készletinformáció:
Raktáron
6 890Ft
kérdése van a termékről?


Pinus sylvestris 'Moseri' törpe növekedésű, széles, de kúpos megjelenésű. Sűrű lombozata hosszú és rövid tűkből áll, az első növekedési hullámban  hosszú nő, míg másodikban a rövid tű. A tavaszi és nyári tű színe gazdag, fényes zöld, amely később fényes sárgára vált, különösen télen. Igazi szépség. Lényegében ez a 'Globosa Viridis' téli arany változata.10 év növekedés után egy érett példány 1,3 méter magas és 1 méter széles lesz, a növekedés üteme évente 3-5 hüvelyk (7,5-12 cm).

További ajánlataink
további ajánlataink
szolgáltatásaink
Miben állhatunk rendelkezésére?
Legyen az kert, ház, terasz vagy csak egy erkély, mindegyik lehet egyedi, ami Te vagy, ami ezáltal feltölt. Kerttervezés, kivitelezés igény szerint öntözéstechnikával, növényápolás, és nem utolsó sorban lakberendezés, hiszen a növényekhez is hozzá tartoznak a szép kiegészítők.... Családi rendezvények, esküvőkre élő virág dekoráció szertartás helyszínére is.
kert
személyes konzultáció
Tekintsd meg kínálatunkat személyesen
Bemutatókertünkben egy régi kert újjá éledése látható, ötletek mit mivel ültethetsz össze, abból milyen látvány várható....., Személyes konzultáció alkalmával személyre szabott kert alapjai fektethető le.
kert