Monstera Monkey Leaf - Philodendron

Monstera Monkey Leaf - Philodendron

CIKKSZÁM:WS00186
készletinformáció:
Raktáron
3 800Ft
kérdése van a termékről?


A növény fő díszét lyukacsos levelei adják. Gondozása és igényei a filodendronokhoz hasonló. Helyéül kellemesen meleg, világos, de nem tűző napos helyet válasszunk, mivel a tűző nap megégetheti a leveleket. Szereti a párás környezetet, ezért sűrűn permetezzük vízzel! Érdemes időnként nedves ruhával áttörölni leveleit.

Rendszeres, de körültekintő öntözést igényel, földjét tartsuk mérsékelten nedvesen, de soha ne álljon a vízben. Tőzeg alapú, jó vízáteresztő virágföldbe ültessük, mely elvezeti a nedvességet. Tavasszal és nyáron adjunk neki hetente tápoldatot.

További ajánlataink
további ajánlataink
szolgáltatásaink
Miben állhatunk rendelkezésére?
Legyen az kert, ház, terasz vagy csak egy erkély, mindegyik lehet egyedi, ami Te vagy, ami ezáltal feltölt. Kerttervezés, kivitelezés igény szerint öntözéstechnikával, növényápolás, és nem utolsó sorban lakberendezés, hiszen a növényekhez is hozzá tartoznak a szép kiegészítők.... Családi rendezvények, esküvőkre élő virág dekoráció szertartás helyszínére is.
kert
személyes konzultáció
Tekintsd meg kínálatunkat személyesen
Bemutatókertünkben egy régi kert újjá éledése látható, ötletek mit mivel ültethetsz össze, abból milyen látvány várható....., Személyes konzultáció alkalmával személyre szabott kert alapjai fektethető le.
kert