Philodendron Malay Gold - Filodendron

Philodendron Malay Gold - Filodendron

CIKKSZÁM:WS00534
készletinformáció:
Nincs raktáron
Nem rendelhető
kérdése van a termékről?


Philodendron 'Malay Gold' egy ritkán elérhető Philodendron hibrid hosszúkás citromsárga és élénk lime színű levelekkel. Más hibridekkel ellentétben a Malay Goldon az idősebb levelek is bár zöldebbek lesznek, megtartják élénk színűket. A Philodendron 'Malay Gold' egy kúszó Philodendron, így érdemes lesz majd az első átültetés alkalmával valamilyen támasztékot (karót, mohaoszlopot) ültetni a cserepébe.

Minél több fényt kap, annál élénkebb színekben pompázhat a Philodendron 'Malay Gold', tűző napsütés azonban sose érje, mert hamar megperzselődnek a levelei. Szereti a nedves, de nem vízáztatta földet, ezért érdemes néhány naponta ellenőrizni a talaját. Amikor úgy érezzük, hogy a felső pár cm kiszáradt, jöhet az újabb öntözés. A Malay Gold magas páratartalom mellett érzi igazán jól magát, így a plusz párásítást (kavicságy, párásító készülék) meghálálja. Átültetéskor egy laza, perlittel és kókuszrosttal gazdagított  talajt válasszunk számára.

12' cserép,  40 cm-es növények

További ajánlataink
további ajánlataink
szolgáltatásaink
Miben állhatunk rendelkezésére?
Legyen az kert, ház, terasz vagy csak egy erkély, mindegyik lehet egyedi, ami Te vagy, ami ezáltal feltölt. Kerttervezés, kivitelezés igény szerint öntözéstechnikával, növényápolás, és nem utolsó sorban lakberendezés, hiszen a növényekhez is hozzá tartoznak a szép kiegészítők.... Családi rendezvények, esküvőkre élő virág dekoráció szertartás helyszínére is.
kert
személyes konzultáció
Tekintsd meg kínálatunkat személyesen
Bemutatókertünkben egy régi kert újjá éledése látható, ötletek mit mivel ültethetsz össze, abból milyen látvány várható....., Személyes konzultáció alkalmával személyre szabott kert alapjai fektethető le.
kert