Pentas Starcluster mix - Egyiptomi csillagcsokor

Pentas Starcluster mix - Egyiptomi csillagcsokor

CIKKSZÁM:WS00289
készletinformáció:
Nincs raktáron
Nem rendelhető
kérdése van a termékről?


Az egyiptomi csillagcsokor egy különleges megjelenésű, átlagon felüli dekorációs értékkel rendelkező balkonnövény, melyet kisebb virágládákba is bátran lehet telepíteni, gondozási igénye pedig csekély, így kezdő kertbarátoknak is jó szívvel ajánlható!

Az egyiptomi csillagcsokor kiváló választás kevésbé napos balkonokra is, mivel ez a egynyári virág nem szereti a hosszan tartó, erősen tűző napsütést, így olyan területekre is alkalmas, ahol a magas fényigényű virágok nem fejlődnek szépen.

Az egyiptomi csillagcsokor legfeljebb 40-50 centiméteres magasságúra nő, lándzsa alakú levelei felett hozza csillagot formázó virágait, melyek nagy számban ülnek a hajtásvégeken. Ez a dísznövény akár egész nyáron át virágzik, így hosszan tartó növénydekorációként lehet vele számolni.

Az egyiptomi csillagcsokor nevelése nem jelent komolyabb kihívást, vízigénye magas, elszáradt virágait pedig ajánlott mindig lecsipegetni. Az egyiptomi csillagcsokor erősen fagyérzékeny, így a hideg időszakban védett helyre kell vinni.

12' cserép, 30-35 cm-es növények, több tövesek

További ajánlataink
további ajánlataink
szolgáltatásaink
Miben állhatunk rendelkezésére?
Legyen az kert, ház, terasz vagy csak egy erkély, mindegyik lehet egyedi, ami Te vagy, ami ezáltal feltölt. Kerttervezés, kivitelezés igény szerint öntözéstechnikával, növényápolás, és nem utolsó sorban lakberendezés, hiszen a növényekhez is hozzá tartoznak a szép kiegészítők.... Családi rendezvények, esküvőkre élő virág dekoráció szertartás helyszínére is.
kert
személyes konzultáció
Tekintsd meg kínálatunkat személyesen
Bemutatókertünkben egy régi kert újjá éledése látható, ötletek mit mivel ültethetsz össze, abból milyen látvány várható....., Személyes konzultáció alkalmával személyre szabott kert alapjai fektethető le.
kert