Panama Orchid - Panama Orchidea

Panama Orchid - Panama Orchidea

CIKKSZÁM:WS00387
készletinformáció:
Nincs raktáron
Nem rendelhető
kérdése van a termékről?


Bíborszínű, figyelemfelkeltő növény
Különleges kis virágok dekoratív, föld feletti gyökerekkel. A 'Panama' orchidea (Epidendrum) egy bíborszínű, figyelemfelkeltő növény a nappaliba! A díszes orchidea ráadásul kellemes illatú is! Adjon speciális növényi tápoldatot az orchideáknak havonta egyszer, hogy a leggyönyörűbb virágok fejlődjenek ki. Tegye az orchideát világos, de a közvetlen napfénytől védett helyre. Csak akkor öntözze meg a növényt, ha a földje érintésre száraz. 
További ajánlataink
további ajánlataink
szolgáltatásaink
Miben állhatunk rendelkezésére?
Legyen az kert, ház, terasz vagy csak egy erkély, mindegyik lehet egyedi, ami Te vagy, ami ezáltal feltölt. Kerttervezés, kivitelezés igény szerint öntözéstechnikával, növényápolás, és nem utolsó sorban lakberendezés, hiszen a növényekhez is hozzá tartoznak a szép kiegészítők.... Családi rendezvények, esküvőkre élő virág dekoráció szertartás helyszínére is.
kert
személyes konzultáció
Tekintsd meg kínálatunkat személyesen
Bemutatókertünkben egy régi kert újjá éledése látható, ötletek mit mivel ültethetsz össze, abból milyen látvány várható....., Személyes konzultáció alkalmával személyre szabott kert alapjai fektethető le.
kert