Páfrány fajták

Páfrány fajták

CIKKSZÁM:WS00581
készletinformáció:
Raktáron
1 100Ft
kérdése van a termékről?


A gondozásukról elmondható, hogy szeretik, a meleg, nedves és párás környezetet, valamint a tápanyagban gazdag talajt is. A keményebb levelű fajok boldogulnak kevésbé párás környezetben is. A páfrányfélék bevethetők talajtakaróként, parlagi kertrészek esztétikus elfedőiként, vagy egyszerűen az előkert üde színfoltjaként! A páfrányfélék gondozási igénye közepes, talajuknak mindig kissé nyirkosnak és jó vízelvezető tulajdonságúnak kell lennie, emellett kifejezetten kedvelik az árnyékot, így napos kertrészeken nem érzik jól magukat. Egyebekben a páfrányok életerős, betegségre nem hajlamos, teljesen télálló kerti dísznövények!

További ajánlataink
további ajánlataink
szolgáltatásaink
Miben állhatunk rendelkezésére?
Legyen az kert, ház, terasz vagy csak egy erkély, mindegyik lehet egyedi, ami Te vagy, ami ezáltal feltölt. Kerttervezés, kivitelezés igény szerint öntözéstechnikával, növényápolás, és nem utolsó sorban lakberendezés, hiszen a növényekhez is hozzá tartoznak a szép kiegészítők.... Családi rendezvények, esküvőkre élő virág dekoráció szertartás helyszínére is.
kert
személyes konzultáció
Tekintsd meg kínálatunkat személyesen
Bemutatókertünkben egy régi kert újjá éledése látható, ötletek mit mivel ültethetsz össze, abból milyen látvány várható....., Személyes konzultáció alkalmával személyre szabott kert alapjai fektethető le.
kert