Narcissus - Nárcisz

Narcissus - Nárcisz

CIKKSZÁM:WS00450
készletinformáció:
Nincs raktáron
Nem rendelhető
kérdése van a termékről?


A kora tavasszal nyíló virágok egyik legszebbike a nárcisz, melynek világos szirmai igazán felüdülő látványt nyújtanak a téli szürkeség után.

Több mint tízezer nárciszfajta létezik a világon. Némelyik nem csak megjelenésével, hanem illatával is hódít. Fajtától függően március és május között virágzik.

A kertekben leggyakrabban nevelt nárciszok virágszíne fehér, sárga vagy sárga-fehér. De léteznek más színű fajták is, amelyekben inkább a rózsaszín, a narancs vagy a piros szín dominál.

Nevelheted a nárciszodat cserépben , ha erkélyedet vagy teraszodat szeretnéd vele színesíteni.

Kiválóan alkalmas vágott virágnak is. Ez esetben igyekezz csak a virágszárat levágni, a leveleket hagyd a növényen, mert szüksége van rájuk a fotoszintetizáláshoz.

További ajánlataink
további ajánlataink
szolgáltatásaink
Miben állhatunk rendelkezésére?
Legyen az kert, ház, terasz vagy csak egy erkély, mindegyik lehet egyedi, ami Te vagy, ami ezáltal feltölt. Kerttervezés, kivitelezés igény szerint öntözéstechnikával, növényápolás, és nem utolsó sorban lakberendezés, hiszen a növényekhez is hozzá tartoznak a szép kiegészítők.... Családi rendezvények, esküvőkre élő virág dekoráció szertartás helyszínére is.
kert
személyes konzultáció
Tekintsd meg kínálatunkat személyesen
Bemutatókertünkben egy régi kert újjá éledése látható, ötletek mit mivel ültethetsz össze, abból milyen látvány várható....., Személyes konzultáció alkalmával személyre szabott kert alapjai fektethető le.
kert