Lonicera japonica - illatos futólonc
új

Lonicera japonica - illatos futólonc

CIKKSZÁM:WS00527
készletinformáció:
Raktáron
7 480Ft
kérdése van a termékről?


A futólonc látványos, trombita alakú virágokkal rendelkezik, melyek nem csupán látványukkal, de markáns illatukkal is a kert népszerű, központi elemei lesznek. A legtöbb fajta magasra képes törni, akár 4-5 méter magas felületeket is beborítanak, ami pedig igazán egyedi tulajdonságuk, hogy talajtakaró növényként is bevethetőek! A futólonc fajták alacsony gondozási igényűek, betegségeik, kártevőik alig akadnak, kedvelik a félárnyékot, vízigényük közepes, a metszést jól tolerálják. A futóloncokat javaslom kerítések, pergolák, rácsozatok befuttatására, valamint esztétikus talajtakaróként is!

15' cserép 65-70 cm-es bokros

További ajánlataink
további ajánlataink
szolgáltatásaink
Miben állhatunk rendelkezésére?
Legyen az kert, ház, terasz vagy csak egy erkély, mindegyik lehet egyedi, ami Te vagy, ami ezáltal feltölt. Kerttervezés, kivitelezés igény szerint öntözéstechnikával, növényápolás, és nem utolsó sorban lakberendezés, hiszen a növényekhez is hozzá tartoznak a szép kiegészítők.... Családi rendezvények, esküvőkre élő virág dekoráció szertartás helyszínére is.
kert
személyes konzultáció
Tekintsd meg kínálatunkat személyesen
Bemutatókertünkben egy régi kert újjá éledése látható, ötletek mit mivel ültethetsz össze, abból milyen látvány várható....., Személyes konzultáció alkalmával személyre szabott kert alapjai fektethető le.
kert