Juniperus chinensis 'Keteleeri' - Keskeny kínai jegenyeboróka

Juniperus chinensis 'Keteleeri' - Keskeny kínai jegenyeboróka

CIKKSZÁM:WS00113
készletinformáció:
Nincs raktáron
Nem rendelhető
kérdése van a termékről?


Juniperus chinensis 'Keteleeri'

A Juniperus chinensis 'Keteleeri' boróka fajta gyönyörű sötétzöld színnel rendelkezik. Kifejletten eléri a 8-10 méteres magasságot. Érdekes oszlopos formája nagyon mutatós és szépen illeszkedik növénycsoportokba, de szoliterként is nyugodtan ültethetjük. Legkiemelkedőbb dísze a gyönyörű hamvaskék tobozbogyója. Mérsékelt növekedésű, pikkelylevelei nem szúrnak, télen kissé bebarnulnak, de tavasszal visszanyerik zöld színüket. 1 cm átmérőjű tobozbogyói lilásak, ezzel is növelve a növény díszítőértékét. Nagyon jó szárazság- és várostűrő, ellenálló a pajzstetvekkel szemben is. Inkább napos helyre ültessük.

További ajánlataink
további ajánlataink
szolgáltatásaink
Miben állhatunk rendelkezésére?
Legyen az kert, ház, terasz vagy csak egy erkély, mindegyik lehet egyedi, ami Te vagy, ami ezáltal feltölt. Kerttervezés, kivitelezés igény szerint öntözéstechnikával, növényápolás, és nem utolsó sorban lakberendezés, hiszen a növényekhez is hozzá tartoznak a szép kiegészítők.... Családi rendezvények, esküvőkre élő virág dekoráció szertartás helyszínére is.
kert
személyes konzultáció
Tekintsd meg kínálatunkat személyesen
Bemutatókertünkben egy régi kert újjá éledése látható, ötletek mit mivel ültethetsz össze, abból milyen látvány várható....., Személyes konzultáció alkalmával személyre szabott kert alapjai fektethető le.
kert