Hosta - Árnyékliliom

Hosta - Árnyékliliom

CIKKSZÁM:WS00501
készletinformáció:
Raktáron
2 890Ft
kérdése van a termékről?


Az árnyékliliomok árnyékos helyek egyik legszebb talajtakarója, tavasztól a fagyokig gyönyörködhetünk számtalan változatában. A szív alakú levelek felett különleges látványt nyújtanak a lila, ritkán fehér virágkelyhek. Nevével ellentétben inkább a félárnyékos helyeket szereti. Az egyszínű fajtákat naposabb, még a tarka levelűeket naptól védettebb helyre ültesd. Leveleivel tavasztól őszig befedi a talajt, meggátolva így a gyomosodást. A Hosta tápanyagigénye közepes, de meghálálja, ha tavasszal szerves trágyát keversz a talajba. Szárazabb időszakban öntözni kell, különben a levelei megbarnulnak, száradnak. Ha agyagos a talajod, ültetés előtt ne felejtsd el homokkal lazítani.
Betegségre nem hajlamos, a csigák viszont gyakran megtámadják. Ha észreveszed, azonnal védekezz ellenük, távolítsd el őket, különben megrágcsálják a leveleiket.

További ajánlataink
további ajánlataink
szolgáltatásaink
Miben állhatunk rendelkezésére?
Legyen az kert, ház, terasz vagy csak egy erkély, mindegyik lehet egyedi, ami Te vagy, ami ezáltal feltölt. Kerttervezés, kivitelezés igény szerint öntözéstechnikával, növényápolás, és nem utolsó sorban lakberendezés, hiszen a növényekhez is hozzá tartoznak a szép kiegészítők.... Családi rendezvények, esküvőkre élő virág dekoráció szertartás helyszínére is.
kert
személyes konzultáció
Tekintsd meg kínálatunkat személyesen
Bemutatókertünkben egy régi kert újjá éledése látható, ötletek mit mivel ültethetsz össze, abból milyen látvány várható....., Személyes konzultáció alkalmával személyre szabott kert alapjai fektethető le.
kert