Gloriosa rotschildiana - Koronásliliom
-20%

Gloriosa rotschildiana - Koronásliliom

CIKKSZÁM:WS00630
készletinformáció:
Raktáron
1 440Ft
1 800Ft
kérdése van a termékről?


A pompás koronásliliom egy igazán érdekes megjelenésű növény, levelei lándzsára hasonlítanak, végükön a kapaszkodást segítő kacsok találhatók. A rózsaszín, piros és narancs árnyalataiban játszó szirmok koronát formáznak.

Kúszó növény, ezért vékonyabb tartószerkezetre felfuttatható, arra mindenképp gondoljunk, hogy Magyarországon teleltetést igényel, ezért célszerű mozgatható dézsába ültetni. Világos vagy félárnyékos, de nem tűző napos helyet kedveli.

További ajánlataink
további ajánlataink
szolgáltatásaink
Miben állhatunk rendelkezésére?
Legyen az kert, ház, terasz vagy csak egy erkély, mindegyik lehet egyedi, ami Te vagy, ami ezáltal feltölt. Kerttervezés, kivitelezés igény szerint öntözéstechnikával, növényápolás, és nem utolsó sorban lakberendezés, hiszen a növényekhez is hozzá tartoznak a szép kiegészítők.... Családi rendezvények, esküvőkre élő virág dekoráció szertartás helyszínére is.
kert
személyes konzultáció
Tekintsd meg kínálatunkat személyesen
Bemutatókertünkben egy régi kert újjá éledése látható, ötletek mit mivel ültethetsz össze, abból milyen látvány várható....., Személyes konzultáció alkalmával személyre szabott kert alapjai fektethető le.
kert