Eranthis hyemalis - Csillagvirágú téltemető
-20%

Eranthis hyemalis - Csillagvirágú téltemető

CIKKSZÁM:WS00598
készletinformáció:
Raktáron
1 032Ft
1 290Ft
kérdése van a termékről?


A téltemető (Eranthis hyemalis) a boglárkafélék családjába tartozó védett évelő növény. Az apró, alig arasznyi téltemető természetes élőhelyét a ligeterdők, gyertyános-tölgyesek jelentik, ahol háborítatlanul összefüggő élénksárga szőnyeget alkothat. Élénksárga virága alatt, valamint szárán erősen szeldelt, mutatós leveleket is visel.Kertünkben félárnyékos évelő ágyba érdemes ültetni, a már február végén is virágokat bontó, igazán vidám kis növényt. 

További ajánlataink
további ajánlataink
szolgáltatásaink
Miben állhatunk rendelkezésére?
Legyen az kert, ház, terasz vagy csak egy erkély, mindegyik lehet egyedi, ami Te vagy, ami ezáltal feltölt. Kerttervezés, kivitelezés igény szerint öntözéstechnikával, növényápolás, és nem utolsó sorban lakberendezés, hiszen a növényekhez is hozzá tartoznak a szép kiegészítők.... Családi rendezvények, esküvőkre élő virág dekoráció szertartás helyszínére is.
kert
személyes konzultáció
Tekintsd meg kínálatunkat személyesen
Bemutatókertünkben egy régi kert újjá éledése látható, ötletek mit mivel ültethetsz össze, abból milyen látvány várható....., Személyes konzultáció alkalmával személyre szabott kert alapjai fektethető le.
kert