Epidendrum Orchid - Orchidea

Epidendrum Orchid - Orchidea

CIKKSZÁM:WS00498
készletinformáció:
Raktáron
8 990Ft
kérdése van a termékről?


80-90 cm-es növények

Epidendrum orchideának napfényes helyre van szüksége. Nyáron lehet, hogy kissé árnyékolni kell, hogy a levelek ne égjenek meg. Nyáron az Epidendrum számára a 18-25 ° C hőmérséklet az ideális, télen kedveli a kissé hűvösebb 12-15 °C-os helyeket. A növekedési szakaszban (tavasztól őszig) rendszeresen kell öntözni. Az Epidendrumnak a pihenőideje alatt (télen), kevesebb vízre van szüksége. A műtrágyával mindig legyünk óvatosak, csak a használati útmutatón szereplő koncentráció felével öntözzük tavasztól őszig, havonta egyszer.

További ajánlataink
további ajánlataink
szolgáltatásaink
Miben állhatunk rendelkezésére?
Legyen az kert, ház, terasz vagy csak egy erkély, mindegyik lehet egyedi, ami Te vagy, ami ezáltal feltölt. Kerttervezés, kivitelezés igény szerint öntözéstechnikával, növényápolás, és nem utolsó sorban lakberendezés, hiszen a növényekhez is hozzá tartoznak a szép kiegészítők.... Családi rendezvények, esküvőkre élő virág dekoráció szertartás helyszínére is.
kert
személyes konzultáció
Tekintsd meg kínálatunkat személyesen
Bemutatókertünkben egy régi kert újjá éledése látható, ötletek mit mivel ültethetsz össze, abból milyen látvány várható....., Személyes konzultáció alkalmával személyre szabott kert alapjai fektethető le.
kert