Duranta erecta - Galambbogyó
új

Duranta erecta - Galambbogyó

CIKKSZÁM:WS00532
készletinformáció:
Raktáron
11 700Ft
kérdése van a termékről?


A galambbogyó (Duranta erecta) a hazai éghajlati viszonyok miatt, dézsás vagy cserepes növényként tartható, rendkívül látványos örökzöld cserje, mely eredeti élőhelyén akár 6 méteres magas cserjévé, kisebb fává fejlődik.

Levélzetét átellenesen álló, csúcsos, világoszöld színű, fogazott levelek alkotják. Kék, lila, fehér egyszínű vagy fehérrel szegélyezett tölcsér alakú virágai a hajtások végén fürtökben nyílnak. A növény termése sárga bogyós, mely emberi fogyasztásra nem alkalmas.

A galambbogyó napos, világos vagy félárnyékos helyen is jól érzi magát, jó vízáteresztő, tápanyagban gazdag talajba ültetve fejlődik legszebben. Rendszeres öntözést igényel.

Fagyérzékenysége miatt teleltetést igényel, világos, legalább 10 fokos helyiségben. 

Betegségekre és kártevőkre nem kimondottan érzékeny növény, de időnként károsíthatják a liszteskék. Ha szeretnénk szebb, bokrosabb formát elérni időnként megmetszhetjük. 

Kínálatunkban a növények cserép mérete: 15' , növények támrendszerre futtatottak, dús bokrosak, virágzóak, 45-50 cm-esek.

További ajánlataink
további ajánlataink
szolgáltatásaink
Miben állhatunk rendelkezésére?
Legyen az kert, ház, terasz vagy csak egy erkély, mindegyik lehet egyedi, ami Te vagy, ami ezáltal feltölt. Kerttervezés, kivitelezés igény szerint öntözéstechnikával, növényápolás, és nem utolsó sorban lakberendezés, hiszen a növényekhez is hozzá tartoznak a szép kiegészítők.... Családi rendezvények, esküvőkre élő virág dekoráció szertartás helyszínére is.
kert
személyes konzultáció
Tekintsd meg kínálatunkat személyesen
Bemutatókertünkben egy régi kert újjá éledése látható, ötletek mit mivel ültethetsz össze, abból milyen látvány várható....., Személyes konzultáció alkalmával személyre szabott kert alapjai fektethető le.
kert