Cyperus Alternifolius - vizipálma

Cyperus Alternifolius - vizipálma

CIKKSZÁM:WS00233
készletinformáció:
Raktáron
2 400Ft
kérdése van a termékről?


A vízipálma (Cyperus alternifolius) a palkafélék családjába tartozó növény, szobanövényként tartott változata kb. 1méteres magasságot ér el, egyes fajai, akár 5méteres magasságig is növekedhetnek. Díszítőértékét, a hajtások végén fejlődő levélüstök adja, melyet, vékony, hosszú levelek alkotnak.

A hajtások végén, virágokat is hoz, de ezek nem különösebben díszesek. A vízipálma tartható szobanövényként, valamint alkalmas kerti tavak díszítésére szabadföldbe ültetve és dézsás növényként is. A vízipálma magas vízigényű növény, mely legszebben átlagos fényviszonyok mellett, kellemes melegben, tápanyagban bővelkedő talajban fejlődik. Ültetési helyéül nem tűző napos, világos, vagy félárnyékos helyet keressünk.  Ültetéséhez, tápanyagban bővelkedő, humuszos talajt válasszunk, és a tavaszi, valamint nyári időszakban gondoskodjunk tápanyag utánpótlásról is. Földjét tartsuk folyamatosan nedvesen. Szaporítani dugványozással, valamint tőosztással lehet.

cserép 14' méret

 

További ajánlataink
további ajánlataink
szolgáltatásaink
Miben állhatunk rendelkezésére?
Legyen az kert, ház, terasz vagy csak egy erkély, mindegyik lehet egyedi, ami Te vagy, ami ezáltal feltölt. Kerttervezés, kivitelezés igény szerint öntözéstechnikával, növényápolás, és nem utolsó sorban lakberendezés, hiszen a növényekhez is hozzá tartoznak a szép kiegészítők.... Családi rendezvények, esküvőkre élő virág dekoráció szertartás helyszínére is.
kert
személyes konzultáció
Tekintsd meg kínálatunkat személyesen
Bemutatókertünkben egy régi kert újjá éledése látható, ötletek mit mivel ültethetsz össze, abból milyen látvány várható....., Személyes konzultáció alkalmával személyre szabott kert alapjai fektethető le.
kert