Cupressocyparis leylandii - Leylandi ciprus

Cupressocyparis leylandii - Leylandi ciprus

CIKKSZÁM:WS0089
készletinformáció:
Raktáron
4 400Ft
kérdése van a termékről?


Kifejezetten gyorsan nő, évente akár fél métert is - természetesen a megfelelő körülmények között. Alapvetően igénytelen fajnak számít a Cupressocyparis leylandii ugyanakkor a tökéletes eredményekhez igényli a tápanyagdús, jó víz és levegő háztartású talajt, mindemellett pedig a rendszeres öntözést is meghálálja. Ugyancsak segíti a bőséges öntözés azt, hogy a sövényünk szép zöld színben pompázzon. A Leyland növekedéséhez a napos vagy félárnyékos hely a legideálisabb, ezt szem előtt tartva válassza ki az ültetés helyét.

Gondozás, ápolás tekintetében igénytelen, viszont ahogy nő, úgy vastagszik a törzse. Ha nem akar 10 méternél is magasabb sövényt, akkor a rendszeres nyírás lesz a megoldás, ezzel olyan formára alakíthatja, ami Önnek leginkább megfelelő.

További ajánlataink
további ajánlataink
szolgáltatásaink
Miben állhatunk rendelkezésére?
Legyen az kert, ház, terasz vagy csak egy erkély, mindegyik lehet egyedi, ami Te vagy, ami ezáltal feltölt. Kerttervezés, kivitelezés igény szerint öntözéstechnikával, növényápolás, és nem utolsó sorban lakberendezés, hiszen a növényekhez is hozzá tartoznak a szép kiegészítők.... Családi rendezvények, esküvőkre élő virág dekoráció szertartás helyszínére is.
kert
személyes konzultáció
Tekintsd meg kínálatunkat személyesen
Bemutatókertünkben egy régi kert újjá éledése látható, ötletek mit mivel ültethetsz össze, abból milyen látvány várható....., Személyes konzultáció alkalmával személyre szabott kert alapjai fektethető le.
kert