Cryptomeria Japonica Monstrosa Nana - Japán szugifenyő törpe fajta

Cryptomeria Japonica Monstrosa Nana - Japán szugifenyő törpe fajta

CIKKSZÁM:WS00562
készletinformáció:
Raktáron
6 200Ft
kérdése van a termékről?


A japánciprus vagy szugifenyő a japánok egyik szent növénye, de idehaza is bátran ültethetjük. Télálló, a semleges vagy gyengén savanyú talajokat kedveli. Jellegzetessége, hogy a  hideghatásra színváltozással reagál, a téli időszakban vörösbarna, narancssárga színt vesz fel. Másik érdekessége, hogy tűit nem tudja a hagyományos módon cserélni, ezért úgy újul, hogy egész ágakat dob el, majd ezek helyén új hajtásokat hoz. Szabálytalan gömb alakú szugifenyő, ami 1-1,5 méteresre nő meg. Élénkzöld lombja télen bronzos színre vált. Az ágak végén különös kinézetű pamacsszerű hajtások találhatók. Mészmentes talajt kedvel. 

További ajánlataink
további ajánlataink
szolgáltatásaink
Miben állhatunk rendelkezésére?
Legyen az kert, ház, terasz vagy csak egy erkély, mindegyik lehet egyedi, ami Te vagy, ami ezáltal feltölt. Kerttervezés, kivitelezés igény szerint öntözéstechnikával, növényápolás, és nem utolsó sorban lakberendezés, hiszen a növényekhez is hozzá tartoznak a szép kiegészítők.... Családi rendezvények, esküvőkre élő virág dekoráció szertartás helyszínére is.
kert
személyes konzultáció
Tekintsd meg kínálatunkat személyesen
Bemutatókertünkben egy régi kert újjá éledése látható, ötletek mit mivel ültethetsz össze, abból milyen látvány várható....., Személyes konzultáció alkalmával személyre szabott kert alapjai fektethető le.
kert