Cryptomeria japonica cristata - Japán szugifenyő

Cryptomeria japonica cristata - Japán szugifenyő

CIKKSZÁM:WS00388
készletinformáció:
Raktáron
14 990Ft
kérdése van a termékről?


A Cristata érdekes formájú, ahol az új ágak legyezőként vannak egymáshoz tömörítve. A fa és a tűlevelek kinőnek, ágakra választódnak. Közepesen lassan növekszik szűk, piramis formában. A tűlevelek zöldek, őszre és télre bronzosak. Tavasszal ismét zöldek. Nem ajánlott metszeni. Csak beteg vagy károsodott növény esetében metssze, hagyja természetesen tovább nőni. Elvisel minden talajt a tartósan vizesen kívül. Leginkább mély, gazdag és nedves talajban szeret. Fagytűrő -27 ° C-ig. Max. magassága 3 – 6 m, szélessége 1,5 – 2 m.

További ajánlataink
további ajánlataink
szolgáltatásaink
Miben állhatunk rendelkezésére?
Legyen az kert, ház, terasz vagy csak egy erkély, mindegyik lehet egyedi, ami Te vagy, ami ezáltal feltölt. Kerttervezés, kivitelezés igény szerint öntözéstechnikával, növényápolás, és nem utolsó sorban lakberendezés, hiszen a növényekhez is hozzá tartoznak a szép kiegészítők.... Családi rendezvények, esküvőkre élő virág dekoráció szertartás helyszínére is.
kert
személyes konzultáció
Tekintsd meg kínálatunkat személyesen
Bemutatókertünkben egy régi kert újjá éledése látható, ötletek mit mivel ültethetsz össze, abból milyen látvány várható....., Személyes konzultáció alkalmával személyre szabott kert alapjai fektethető le.
kert