Colchicum - Őszi kikerics

Colchicum - Őszi kikerics

CIKKSZÁM:WS00576
készletinformáció:
Nincs raktáron
Nem rendelhető
kérdése van a termékről?


Az őszi kikerics (Colchicum autumnale) kistermetű hagymás évelő növény, mely ősz elején hozza a krókuszra emlékeztető virágait.

Természetes élőhelyét a kissé nedved rétek jelentik, kertben elsősorban sziklakertbe érdemes ültetni méretbeli adottságai miatt. Fontos megemlíteni, hogy az őszi kikerics a mérgező növények sorát gyarapítja.

Aki az őszi kikerics mellett dönt, egy igazán hálás, könnyen nevelhető virággal gazdagítja kertjét. Fényigénye átlagos, ezért világos, vagy akár félárnyékos helyet is választhatunk számára. Talajjal szemben nincsenek különleges igényei, egyedüli szempont, hogy jó vízgazdálkodású legyen az ültető közeg.

További ajánlataink
további ajánlataink
szolgáltatásaink
Miben állhatunk rendelkezésére?
Legyen az kert, ház, terasz vagy csak egy erkély, mindegyik lehet egyedi, ami Te vagy, ami ezáltal feltölt. Kerttervezés, kivitelezés igény szerint öntözéstechnikával, növényápolás, és nem utolsó sorban lakberendezés, hiszen a növényekhez is hozzá tartoznak a szép kiegészítők.... Családi rendezvények, esküvőkre élő virág dekoráció szertartás helyszínére is.
kert
személyes konzultáció
Tekintsd meg kínálatunkat személyesen
Bemutatókertünkben egy régi kert újjá éledése látható, ötletek mit mivel ültethetsz össze, abból milyen látvány várható....., Személyes konzultáció alkalmával személyre szabott kert alapjai fektethető le.
kert