Chamaecyparis pisifera Sungold - Aranyszínű szavára hamisciprus

Chamaecyparis pisifera Sungold - Aranyszínű szavára hamisciprus

CIKKSZÁM:WS00572
készletinformáció:
Raktáron
3 600Ft
kérdése van a termékről?


Alakja széles kúp alakú örökzöld cserje. Ágai hosszúak, a végük csüngő, hajtásai fonálszerűek, vékonyak, visszahajlanak vagy csüngenek. Magassága kifejlett magasság 1 m. Pikkelyleveleinek színe aranysárga sárgás, bronzos, fonákján ezüstös, s ezeket a színeit egész évben megőrzi, továbbá enyhén szúrósak levelei. Ezeket a színeket csak napos helyen őrzi meg, így ügyeljünk erre az ültetésnél, de félárnyékban is mutatós. Lassú növekedésű. Hazánk klímáját jól bírja, teljesen télálló. 

További ajánlataink
további ajánlataink
szolgáltatásaink
Miben állhatunk rendelkezésére?
Legyen az kert, ház, terasz vagy csak egy erkély, mindegyik lehet egyedi, ami Te vagy, ami ezáltal feltölt. Kerttervezés, kivitelezés igény szerint öntözéstechnikával, növényápolás, és nem utolsó sorban lakberendezés, hiszen a növényekhez is hozzá tartoznak a szép kiegészítők.... Családi rendezvények, esküvőkre élő virág dekoráció szertartás helyszínére is.
kert
személyes konzultáció
Tekintsd meg kínálatunkat személyesen
Bemutatókertünkben egy régi kert újjá éledése látható, ötletek mit mivel ültethetsz össze, abból milyen látvány várható....., Személyes konzultáció alkalmával személyre szabott kert alapjai fektethető le.
kert