Buxus sempervirens - Örökzöld puszpáng
új

Buxus sempervirens - Örökzöld puszpáng

CIKKSZÁM:WS00117
készletinformáció:
Nincs raktáron
Nem rendelhető
kérdése van a termékről?


Az örökzöld puszpáng az egyik leguniverzálisabban felhasználható cserjeféle, hiszen egész évben díszít üde zöld színével, kialakítható belőle alacsonyabb, vagy magasabb térhatároló, valamint kerti és dézsás növényként is dekorálhat! A puszpáng, vagy más néven buxus évszázadok óta közkedvelt, már a régi kastélyparkokban is gyakorta használták, mivel élénk színe, jól alakítható formája miatt ízléses, homogén hátteret, harmonikus alapot biztosított a kertekben.

További ajánlataink
további ajánlataink
szolgáltatásaink
Miben állhatunk rendelkezésére?
Legyen az kert, ház, terasz vagy csak egy erkély, mindegyik lehet egyedi, ami Te vagy, ami ezáltal feltölt. Kerttervezés, kivitelezés igény szerint öntözéstechnikával, növényápolás, és nem utolsó sorban lakberendezés, hiszen a növényekhez is hozzá tartoznak a szép kiegészítők.... Családi rendezvények, esküvőkre élő virág dekoráció szertartás helyszínére is.
kert
személyes konzultáció
Tekintsd meg kínálatunkat személyesen
Bemutatókertünkben egy régi kert újjá éledése látható, ötletek mit mivel ültethetsz össze, abból milyen látvány várható....., Személyes konzultáció alkalmával személyre szabott kert alapjai fektethető le.
kert