Bougainvillea mix - Murvafürt - Bugi

Bougainvillea mix - Murvafürt - Bugi

CIKKSZÁM:WS00211
készletinformáció:
Raktáron
12 900Ft
kérdése van a termékről?


murvafürt, bugenvillea vagy papírvirág (Bougainvillea glabra) Brazíliában őshonos tövises cserje.Hazánkban dézsás növényként tartható, kúszó növekedése miatt támasztékra is felfuttathatjuk. Élénk színű virágaival, valamint kerekded, kissé lándzsaszerű leveleivel igazán szép látvány.

Dús virágzatát tavasztól kezdődően csodálhatjuk meg. Hazánkban nem télálló, ezért világos 10 fok körüli helyen kell teleltetni. A bugenvillea mérgező növény. A murvafürt átlagos igényű dísznövény, egyedül fényigénye nevezhető magasnak és a meleget is kedveli. Elhelyezéséhez világos, vagy akár tűző napos helyet is választhatunk, ahol nincs huzat. Víz és páratartalom igénye átlagos, mérsékelten öntözzük, ügyeljünk rá, hogy ne öntözzük túl. Télen a teleltetés folyamán még kevesebb öntözést igényel. Virágzási időszakban tápoldatozással ösztönözhetjük dúsabb virágzásra.

További ajánlataink
további ajánlataink
szolgáltatásaink
Miben állhatunk rendelkezésére?
Legyen az kert, ház, terasz vagy csak egy erkély, mindegyik lehet egyedi, ami Te vagy, ami ezáltal feltölt. Kerttervezés, kivitelezés igény szerint öntözéstechnikával, növényápolás, és nem utolsó sorban lakberendezés, hiszen a növényekhez is hozzá tartoznak a szép kiegészítők.... Családi rendezvények, esküvőkre élő virág dekoráció szertartás helyszínére is.
kert
személyes konzultáció
Tekintsd meg kínálatunkat személyesen
Bemutatókertünkben egy régi kert újjá éledése látható, ötletek mit mivel ültethetsz össze, abból milyen látvány várható....., Személyes konzultáció alkalmával személyre szabott kert alapjai fektethető le.
kert