Bazsarózsa - pünkösdi rózsa - lágyszárú fajta

Bazsarózsa - pünkösdi rózsa - lágyszárú fajta

CIKKSZÁM:WS00385
készletinformáció:
Raktáron
3 250Ft
kérdése van a termékről?


Szabadgyökerű bazsarózsa tövek ültetése ősszel október-novemberben a legideálisabb, de vannak olyan tövek is, amelyeket az év bármely fagytól mentes időszakában ültethetsz. A csomagban érkezett tövet az ültetésig feltétlen nedves közegben tárold, a gyökér nem száradhat ki!

Ha a megrendelt bazsarózsát nem tudod azonnal elültetni, tárold hideg, hűvös helyen, amíg alkalmas lesz rá az idő, de semmi esetre sem meleg szobában. A növényeknek 5 Celsius alatti huzamosabb ideig tartó hideghatás kell, különben elmarad a virágzás, vagy leesik a bimbó.

A fagytól sem kell félteni a növényeket, hiszen teljesen fagytűrőek. Gondoljunk csak bele, a kemény telek, hidegek alkalmával van, hogy a talaj felső 40-50 cm-es rétegig átfagy. Egy lágyszárú bazsarózsa gyökérzete is ugyanilyen körülmények között van, és láss csodát, tavasszal szépen hajt és virágzik. Ne féltsük annyira a pünkösdirózsáinkat, mert ezek  strapabíró növények.

További ajánlataink
további ajánlataink
szolgáltatásaink
Miben állhatunk rendelkezésére?
Legyen az kert, ház, terasz vagy csak egy erkély, mindegyik lehet egyedi, ami Te vagy, ami ezáltal feltölt. Kerttervezés, kivitelezés igény szerint öntözéstechnikával, növényápolás, és nem utolsó sorban lakberendezés, hiszen a növényekhez is hozzá tartoznak a szép kiegészítők.... Családi rendezvények, esküvőkre élő virág dekoráció szertartás helyszínére is.
kert
személyes konzultáció
Tekintsd meg kínálatunkat személyesen
Bemutatókertünkben egy régi kert újjá éledése látható, ötletek mit mivel ültethetsz össze, abból milyen látvány várható....., Személyes konzultáció alkalmával személyre szabott kert alapjai fektethető le.
kert