Amaryllis Belladona - Télálló amarylis

Amaryllis Belladona - Télálló amarylis

CIKKSZÁM:WS00575
készletinformáció:
Raktáron
1 800Ft
kérdése van a termékről?


Meztelen hölgyliliomnak nevezik, mivel késő nyáron, augusztus-szeptemberben levél nélküli száron hozza virágait. A szezon kiemelkedő dísze! Tölcséres virágai akár elérhetik a 10 cm-es hosszúságot is. A Belladonna szó gyönyörű hölgyet jelent. A növénynek azonban számtalan nevet adtak… Portugáliában a „Meninas Para Escola” nevet kapta, azaz „A lányok iskolába mennek”, mivel akkor virágoznak a rózsaszín virágok, amikor a lányok a rózsaszín uniformisukban elkezdik az iskolát. A Belladonna Liliom és a Hippeastrum között a fő különbség, hogy az utóbbiak üreges szárai vannak. Mindenképp meleg és napos helyre ültessük. Kevés öntözést igényel. Télen takarni szükséges.

További ajánlataink
további ajánlataink
szolgáltatásaink
Miben állhatunk rendelkezésére?
Legyen az kert, ház, terasz vagy csak egy erkély, mindegyik lehet egyedi, ami Te vagy, ami ezáltal feltölt. Kerttervezés, kivitelezés igény szerint öntözéstechnikával, növényápolás, és nem utolsó sorban lakberendezés, hiszen a növényekhez is hozzá tartoznak a szép kiegészítők.... Családi rendezvények, esküvőkre élő virág dekoráció szertartás helyszínére is.
kert
személyes konzultáció
Tekintsd meg kínálatunkat személyesen
Bemutatókertünkben egy régi kert újjá éledése látható, ötletek mit mivel ültethetsz össze, abból milyen látvány várható....., Személyes konzultáció alkalmával személyre szabott kert alapjai fektethető le.
kert