Aeonium - fatermetű kövirózsacserje
új

Aeonium - fatermetű kövirózsacserje

CIKKSZÁM:WS00530
készletinformáció:
Raktáron
2 600Ft
kérdése van a termékről?


Kanári- szigetekről származó pozsgás félcserje, amely akár 1,5m-re is megnőhet. Csak megjelenésében hasonlít a kövirózsához, de nincs köze hozzá. Levelei napos helyen lesznek szép színesek, fényszegény helyen könnyen visszazöldülhetnek.
Napos, világos helyen érzi jól magát, tavasztól őszig védett helyen szabadban is tartható. Jó vízáteresztő képességű talajt és mérsékelt öntözést igényel.
Télen a nyugalmi időszakban 5- 10°C- os, világos helyen tartsuk, minimális öntözésre van csak szüksége. Leveleit télen könnyebben lehullatja, de ez természetes.

További ajánlataink
további ajánlataink
szolgáltatásaink
Miben állhatunk rendelkezésére?
Legyen az kert, ház, terasz vagy csak egy erkély, mindegyik lehet egyedi, ami Te vagy, ami ezáltal feltölt. Kerttervezés, kivitelezés igény szerint öntözéstechnikával, növényápolás, és nem utolsó sorban lakberendezés, hiszen a növényekhez is hozzá tartoznak a szép kiegészítők.... Családi rendezvények, esküvőkre élő virág dekoráció szertartás helyszínére is.
kert
személyes konzultáció
Tekintsd meg kínálatunkat személyesen
Bemutatókertünkben egy régi kert újjá éledése látható, ötletek mit mivel ültethetsz össze, abból milyen látvány várható....., Személyes konzultáció alkalmával személyre szabott kert alapjai fektethető le.
kert